Martin Rep | De Meidoornstraat

Bestel een gesigneerd exemplaar en steun Uitgeverij Oevers

In november 2020 verschijnt De Meidoornstraat van Martin Rep. Dat duurt nog even en toch doen we graag een beroep op lezers om De Meidoornstraat nu alvast te kopen. Hiermee weten wij op voorhand dat we voldoende exemplaren verkopen en steunt u tegelijkertijd Uitgeverij Oevers in deze lastige tijden.

Alles loopt momenteel anders dan gedacht en we moeten allemaal improviseren. Dat geldt ook voor Uitgeverij Oevers. Veel boekhandels zijn gesloten of slechts deels open en moeten vrezen voor hun voortbestaan. De boekverkoop is aanzienlijk gedaald, nieuwe uitgaven worden uitgesteld. Uitgeverij Oevers heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk titels te laten verschijnen. Juist ook De Meidoornstraat van Martin Rep, omdat dit fijne, nostalgische leesboek terugblikt op een tijd van opbouw, op een tijd van nieuwe vrijheden, namelijk opgroeien na WO II. Een boek dus met een onderwerp waarnaar we ook nu verlangen, vooruitkijken naar de tijd waarin we weer samen kunnen zijn, samen kunnen leven en plannen kunnen maken voor de toekomst.


BESTELLEN

Wie het boek nu alvast bestelt, krijgt in november een door Martin Rep gesigneerd exemplaar thuisgestuurd. U kunt natuurlijk ook meerdere (gesigneerde) exemplaren bestellen en voor de feestdagen in december het boek aan iemand cadeau doen of laten doen.

Mail naar mail@uitgeverijoevers.nl o.v.v. De Meidoornstraat. Als u aangeeft hoeveel exemplaren u wilt bestellen en naar welk adres deze t.z.t. mogen worden verstuurd, sturen wij u per mail de betaalgegevens toe.

Boekgegevens
Martin Rep – De Meidoornstraat – Opgroeien tussen kerk en communisten tijdens de wederopbouw:
Prijs € 21,95 | inclusief verzenden € 25,00
Circa 280 pagina’s (met afbeeldingen)
Paperback met flappen | 135 x 210 cm

Klik hier voor een leesfragment


Over Martin Rep
Martin Rep (1946) werkte als journalist bij uiteenlopende uitgaven als De Zaanlander, de Amersfoortse Courant, vrouwenblad Margriet, nieuwsmagazine NieuwsNet, de Volkskrant en De Gelderlander. Hij is columnist van de Zaanse nieuws-site De Orkaan en houdt op zijn website een blog bij waarin hij recente gebeurtenissen in een historische context plaatst, vaak vanuit een persoonlijk perspectief. Afgezien van enkele privé-uitgaven is De Meidoornstraat zijn eerste boek.


Meer lezers enthousiast maken voor De Meidoornstraat?
Attendeer boekenliefhebbers op deze actie en stuur ze door naar www.uitgeverijoevers.nl/de-meidoornstraat! Bedankt.

Lees een boek en blijf gezond!